kimmetje89.reismee.nl

The End :(

Hoi allemaal,

Zoals de meeste al weten, ben ik sinds afgelopen woensdag 31 juli weer terug in Nederland.

Helaas heb ik afscheid moeten nemen van het mooie Thailand. Hier heb ik veel geleerd en vooral veel genoten. Veel staat al omschreven in de vorige verhalen, maar veel dingen ook nog niet.

Vooral over Elephants World!
Ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Eigenlijk is iedere dag daar het zelfde, maar aan de andere kant; totaal niet. Vele dingen besef ik ook pas later, of moet ik nog gaan beseffen (denk ik).

Wel begin ik het al te missen, de leuke avonden in EW (Elephants World) met de vrijwilligers en de mahouts. De leuke en verrassende momenten met de olifanten. De mooie natuur en het drukke Bangkok.

Mocht je nog meer willen horen of de vele foto's willen zien, dan hoor ik het graag!

Voor nu wordt dit mijn laatste verhaal.
Hopelijk hebben jullie genoten en kan ik jullie weer snel vermaken met een nieuw verhaal uit een ander land =D

Verder wil ik iedereen bedanken die mijn blog heeft gevolgd of mij via FB heeft gevolgd.
Het is super leuk om deze reactie te lezen als je daar alleen zit! :)

Linda, Marjolein, Mam, Pap en Inge, jullie ook bedankt voor het welkomsteam in Dusseldorf =D hahaha... Was super leuk!

Dikke kus
Kim